Warning: Undefined variable $_SESSION in /customers/2/e/6/texpress.dk/httpd.www/res/inkl/top.php on line 27 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/6/texpress.dk/httpd.www/res/inkl/top.php on line 27 Warning: Undefined variable $_SESSION in /customers/2/e/6/texpress.dk/httpd.www/res/inkl/top.php on line 28 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/6/texpress.dk/httpd.www/res/inkl/top.php on line 28 Warning: Undefined variable $_SESSION in /customers/2/e/6/texpress.dk/httpd.www/res/inkl/top.php on line 29 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/e/6/texpress.dk/httpd.www/res/inkl/top.php on line 29 Profil | Texpress aps i Ikast
Logo, Texpress

Tex•Press ApS  •  Nygade 41, 7430 Ikast  •   40 92 45 29  •   info@texpress.dk 


Hvem er Texpress ApS


Hvem er Texpress™

Direktør Michael Fuhlendorf og fru Majbrit, har arbejdet med textil service i mere end 38 år. De har samlet en stor del af deres fælles erfaring og ekspertise, og har grundlagt Texpress ApS, tilbage i 2005.

Vores kerneværdi

Vi er specialister i håndtering af konfektion, især når det gælder oppresning, rensning, emballering og logistik.

Desuden har vi i Tex•press™, nogle helt særlige ekspertiser, specielt i at fjerne ubehagelige og måske giftige lugte eller afdunstninger.

Her klargøres til Ozon rensning

Her gør vi klar til Ozon rensning.

Vores vision

Vores vision er at levere helhedsløsninger i top kvalitet, og gerne rådgivning omkring håndtering af fejl eller mangler.

Vi vil til enhver tid arbejde hårdt for, altid at opnå de aller bedste resultater.

Vi sætter kundefokus meget højt.

Derfor har vi som regel altid en tæt dialog med vores kunder, så vi altid har fokus på at optimere de processer, som de finder vigtigst.

Vores kvalitetspolitik

Det er vores mål, at fremstå som en kompetent og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi skal levere kvalitetsprodukter, og vi skal leve op til kundernes krav og forventninger, - til tiden.

Kvalitet er en af vores højeste prioriteter, og alle vores dygtige medarbejdere, har et personligt ansvar for at sikre dette.

Faglig stolthed er vores varemærke

Kvalitet betyder alt for Tex•press. For som Michael siger: "når tøjet kommer ud i den anden ende, skulle det gerne ligne en hel million!"

Vores miljø politik

Vi måler vores energiforbrug, så vi løbende kan sikre et minimum af forbrug. Vi gennemfører løbende medarbejderudviklingssamtaler, for at sikre en god arbejdsplads med et sundt og produktivt arbejdsmiljø.

Bæredygtigt miljø

Vi vil være med til at sikre et bæredygtigt miljø.

Derfor har vi løbende fokus på miljø og arbejdsmiljø og vi overholder selvfølgelig gældende lovgivninger og regulativer.

Arbejdsmiljø

Vi sætter arbejdsmiljøet og trivsel for medarbejderne højt.

Derfor gennemfører vi løbende udviklingssamtaler, for at sikre en god arbejdsplads, med et sundt og produktivt arbejdsmiljø.

Der er altid god orden

Her er rent og orden i tingene.

Vores logo

Vores logo ikon, viser at vi arbejder i området mellem produktion og afsætning - nemlig der hvor de to områder overlapper hinanden.

Vores ikon i logo

Navnet er et sammentræk af ordene Tekstil og Presning, og den lille tilføjelse, at vi står for at varen er tip top i orden, når vi afleverer den.

Vores logo i Texpress

Vores hjertebarn

Vi støtter Kræftramte børn

Copyright ©  2023 - 2028
Texpress Aps, Nygade 41, 7430 Ikast